Wat zeggen jouw collega’s over de verschillende Trainingen Richtlijn Dossiervorming?

anneke

Anneke Vrijheid, Praktijk voor Logopedie en Haptotherapie.

Deze training beantwoordt goed aan mijn verwachtingen, veel info en tips om aan de slag te gaan. Inspirerende training om mee aan de slag te gaan. Kijk de audit zonniger tegemoet.

alice

Alice Kok, logopedist en mede-eigenaar Logopediepraktijk Oss.

De training Op weg naar Auditproof beantwoordt aan mijn verwachtingen. Het invullen van een patientenkaart/zorgpad valt mee. Ik heb steeds teveel gedaan. De training was intensief maar zinvol. Alle vragen konden worden gesteld, iedereen kwam voldoende aan bod. Wij hebben behoefte aan vervolgtrainingen 2 en 3. Ik ben nu minder gespannen voor de audit. Het is toch veel werk i.v.m. onze grote praktijk.

kim

Kim Boons Logopediepraktijk de Witte

Zeer nuttig! Genoeg tijd om ieder praktisch aan de slag te laten gaan. Beantwoordde meer dan aan mijn verwachtingen. Ik kijk een stuk zelfverzekerder tegen de audit aan.

natascha

Natascha Lening Kinderlogopediepraktijk Sveaparken.

Positief! Een positieve benadering ten aanzien van de toets. Het maakt de berg minder hoog. Ik ben nog steeds wat huiverig maar wel minder. Fijne praktische cursus.

nienke

Nienke Kerstens, Logopediepraktijk de Witte.

Goed. Alle vragen die gesteld werden zijn voldoende beantwoord. Er zijn veel eye-openers geweest en fijne toelichtingen gekregen. Handige tips en trucs. Ik kijk met positieve zin naar de audit. We gaan ervoor. Dank je wel Niña, heel fijn, heel open, ik kon kwijt wat ik wilde en heb hele fijne feedback ontvangen.

esther

Esther van Gool Logopediepraktijk Ermelo

Ik heb voldoende uitleg gekregen en kan nu zelf verder aan de slag. Ik vind het fijn om met vragen en dossiers nacontrole te kunnen laten doen. Positief stimulerend en gezellig ondanks de saaie stof.

margreet

Margreet de Jager Logopediepraktijk Leusden

Deze training beantwoordt heel veel aan mijn verwachtingen, heb weer nieuwe inspiratie/tools gekregen om verder te gaan. Zeer prettige training met veel ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng/ervaring.

eugenie

Eugenie de Bruijn, Logopediepraktijk ISTO

De training beantwoordt meer dan verwacht mijn verwachtingen. Veel nuttige tips en trics om te kunnen gebruiken in de praktijk. Een zeer waardevolle training. Ik voel me nu bekwaam voor de audit. Bedankt.

meike

Meike Schoonrok, Compleet Logopedie

Na deze cursus heb ik een duidelijk beeld gekregen van de verslaglegging. Ook ben ik enthousiast om de laatste puntjes op de i te zetten en een audit te plannen.

gertie

Gertie Savelkoul, Logopedie Bennekom

Prettige sfeer, duidelijk en helder. Ervaring spreekt! Over 6 maanden werk ik auditproof!

stefanie

Stefanie d’Haens, Logopediepraktijk d’Haens

Beantwoordt heel goed aan mijn verwachtingen. Leuke, relaxte sfeer waar voldoende tijd voor je vragen wordt genomen. Ik kijk al veel beter en minder sceptisch tegen de audit aan. Bedankt voor de leuke en vooral duidelijke cursus.

petri

Petri Snoeck Logopediepraktijk Snoeck-Zwart

Prima, duidelijk, werkbaar. Helder en vooral praktisch. Besef dat mijn computerprogramma zeer ontoereikend is. Hoe ik nu naar de audit kijk, het is nog steeds wel veel. Maar ik heb nu de tools.

caroline

Caroline Bouwmeester, Logopedie Den haag, Zuid-West

Ik hoopte een duidelijker beeld te krijgen van hoe het dossier ingevuld moet worden. Ik denk dat
mijn vragen beantwoord zijn, maar moet het allemaal nog laten bezinken. Ik vond het prettig om in een kleine groep te werken (5 personen). Iedereen werd in zijn waarde gelaten en er was genoeg ruimte voor vragen. Goede feedback!

elly

Elly Verweij, Logopedie Den Haag Zuid-West

Heel gestructureerd! Duidelijk werkboek! Ook als naslag! Ik heb nu het idee dar ik mijn dossiers op
orde kan krijgen. De training beantwoordde geheel aan mijn verwachtingen.

marianne

Marianne van der Giessen, Logopediepraktijk Kralingse Plas

Duidelijk en heldere uitleg. No nonsens. Goed onderscheid tussen wel en niet. Overzichtelijk en teruggebracht tot normale proporties. Voor de audit is er veel te doen, maar nu duidelijker hoe en wat.

Ik ben nieuwsgierig en enthousiast. Ik wil wel een kijkje nemen naar het aanbod.

Naar Aanbod en Tarieven

Ja, ik wil mij ook opgeven voor een van deze Trainingen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.